Ga terug

Winkel

Bij de hoofdingang van het dierenpark is onze parkwinkel gelegen. Ons streven is dat iedereen een tastbare herinnering kan kopen na een onvergetelijke dag in ons park. Het uitgangspunt is daarom dat iedereen wat moet kunnen kopen voor een redelijke prijs. We verkopen in deze winkel ook unieke Burgers’ Zoo artikelen.

Welke herinnering neemt u mee naar huis?

Qua interieur van de winkel hebben we de Afrikaanse sfeer van de Safari doorgetrokken en extra aandacht besteed aan bewegingsruimte voor onze gasten. Accenten zijn onder andere aangebracht door middel van een levensgrote giraffe midden in de winkel, lampen gemaakt van visnetten en manden van gerecyclede autobanden.

Eigen producten

Eigen producten

Qua assortiment streven we ernaar om zoveel mogelijk unieke eigen artikelen te ontwikkelen. Deze artikelen zijn te herkennen aan het Burgers’ Zoo logo of label wat eraan zit. Deze producten ontwerpen en maken we zelf en zijn uniek. Zo hebben we bijvoorbeeld een eigen lijn met pluche dieren die we in nauwe samenwerking met biologen en verzorgers maken, we hebben biologische, handgemaakte zepen met ingrediënten die in onze Bush groeien of een tas van 100% gerecycled PET. Ons assortiment wisselt geregeld.

Producten met een verhaal

Producten met een verhaal

We willen graag producten aanbieden met een verhaal. Duurzaamheid is belangrijk bij de keuzes die we maken en ook hebben we veel aandacht voor de omstandigheden waaronder de producten gemaakt worden. Bij het pluche dat we aanbieden, kijken we goed naar de prijs/kwaliteitsverhouding en dat het dieren zijn die ook in ons park leven.

Bij het speelgoed kijken we naar een goede spreiding over alle prijsklassen, waarbij we het belangrijk vinden dat we producten verkopen die langer meegaan en daarmee een duurzamere aanschaf zijn. In ons boekenassortiment kijken we scherp naar de doelgroep en de educatieve waarde. Naast speelgoed bieden we ook ‘gifts’ aan, zoals sieraden en beeldjes van zeepsteen die we rechtstreeks uit Kenia halen, waardoor de makers een eerlijke prijs ontvangen voor hun product. 

Webshop

Webshop

Enkele unieke Burgers' Zoo knuffels uit onze collectie zijn ook online te bestellen via bol.com. Bekijk snel welke knuffel het beste past bij jou en breid je collectie uit!

Webshop