Ga terug

Arrangementen

Arrangementen

Bij Burgers’ Zoo bieden we verschillende soorten groepsarrangementen (particulier of zakelijk) aan die uw dag nog completer maken. Zo kunt u kiezen uit een standaard groepsbezoek, een aanvullend Pelikaanarrangement of een aanvullend Giraffenarrangement. Hieronder vindt u meer informatie.   

Groepsbezoek

Groepsbezoek

Ontdek de prachtige wereld van Burgers' Zoo met uw familie en vrienden tijdens een onvergetelijk groepsbezoek! Met een gezelschap van 20 personen of meer heeft u de perfecte gelegenheid om samen de wonderen van de natuur te verkennen en een onvergetelijke dag te beleven.

 

Bent u met meer dan 100 personen? Neem dan even contact met ons op:

026-3537201 / events@burgerszoo.nl

Reserveer een groepsbezoek
Pelikaanarrangement

Pelikaanarrangement

Voor groepen vanaf 10 personen kunt u gebruik maken van ons Pelikaanarrangement. Dit arrangement biedt u een volledig dagje uit in ons park. Bij aankomst in het park ontvangt u een coupon voor een kopje koffie of thee met een versgebakken muffin en een Burgers' Waardepas ter waarde van €15,00, die vrij te besteden is in de horeca en de parkwinkel.

Bekijk het Pelikaanarrangement
Giraffenarrangement

Giraffenarrangement

Een gezellig dagje uit met de hele familie, vrienden of de personeelsvereniging (vanaf 4 personen)? Een aantal dagen per jaar is ons Safari Restaurant speciaal gereserveerd voor het Giraffenarrangement. U geniet van een compleet verzorgd dagje uit, met een gezamenlijk ontvangst en een luxe lunch in het Safari Restaurant. Geniet van een onvergetelijke dag in Koninklijke Burgers' Zoo!

Bekijk het Giraffenarrangement
Weekendje weg

Weekendje weg

Burgers’ Zoo is een uitgestrekt dierenpark in een bosrijke omgeving. De vele overdekte delen maken dat ons park ook bij mindere weersomstandigheden een aangename dag uit blijft. Een bezoek aan ons park leent zich daarom uitstekend voor een heerlijk weekendje weg! In de directe omgeving van ons dierenpark vindt u talloze sfeervolle hotels, campings en bungalowparken: voor ieder wat wils.

Bekijk hotels in Arnhem