Ga terug

Route & openingstijden

Openingstijden

U kunt elke dag van het jaar in Burgers' Zoo terecht. Burgers' Zoo is op alle feestdagen geopend, zoals 1e en 2e Kerstdag en oud- en nieuwjaarsdag!

Zomertijd: 31 maart 2024 t/m 26 oktober 2024 dagelijks van 9.00 uur tot 18.00 uur.

De dieren buiten gaan een uur voor sluitingstijd naar de binnenverblijven.

Wintertijd: 27 oktober 2024 t/m 29 maart 2025 dagelijks van 9.00 uur tot 17.00 uur.Contactgegevens

  Adres Antoon van Hooffplein 1
6816 SH Arnhem
  Telefoon 026 - 442 45 34
  E-mail info@burgerszoo.nl

Vervoer

Openbaar vervoer

Reizen van en naar Burgers' Zoo is zeer gemakkelijk met het openbaar vervoer. Elk kwartier vertrekt bus lijn 3 vanaf station Arnhem naar Burgers' Zoo. Bovendien stapt u met deze bus recht voor de deur van ons park uit. 
Plan uw reis

Auto

Burgers’ Zoo beschikt over een groot parkeerterrein naast de hoofdingang. Vanuit hier bent u binnen enkele minuten in het park. Tevens is er een ruim aantal parkeerplaatsen beschikbaar voor mindervaliden. Aan de kassa kunt u een parkeerkaart à €8,50 kopen.

Elektrische auto

Op het parkeerterrein beschikken we over 24 laadpalen waar tegelijkertijd 48 auto's kunnen opladen. 

Fiets & motor

Vlakbij de hoofdingang zijn onbewaakte fietsenrekken aanwezig. Voor motoren zijn er speciale parkeerplekken.

Touringcar

Er is een uitstapplaats op het parkeerterrein. Bij kassa 1 kan de chauffeur een gratis parkeerkaart halen.

Honden en andere huisdieren niet welkom

Huisdieren kunnen ziekten onder de dieren van Burgers' Zoo verspreiden, maar onze dieren kunnen ook ziekten op uw huisdieren overbrengen. Om deze reden zijn huisdieren niet toegestaan in Burgers' Zoo. We maken alleen een uitzondering voor speciaal getrainde honden die ter begeleiding worden gebruikt van mindervaliden, zoals blindengeleidehonden en andere hulphonden / assistentiehonden. Overleg met de Receptie van Burgers' Zoo is hiervoor vereist.

Plan uw route

Veelgestelde vragen over Route & Openingstijden

Burgers' Zoo is elke dag van het jaar geopend.

Zomertijd: 31 maart 2024 t/m 26 oktober 2024 dagelijks van 9.00 uur tot 18.00 uur.

Wintertijd: 27 oktober 2024 t/m 29 maart 2025 dagelijks van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Het adres van Burgers' Zoo is Antoon van Hooffplein 1, 6816 SH Arnhem

Komt u met een school of meerdere touringcars? Dan vragen wij u om door de slagboom het parkeerterrein op te rijden. Daar kunnen de mensen veilig uitstappen. Volg de aanwijzingen op van onze collega’s.   

Komt u met een enkele touringcar of groep mensen die slecht ter been zijn? Dan kunt u naast de bushalte (vóór de slagboom) stoppen. Let op het fietspad en de busbaan met het uitstappen! Volg de aanwijzingen op van onze collega’s.

Ja, dat kan. Volg bij aankomst de ‘camperparkeerplaats’ bebording naar de achterzijde van het parkeerterrein of volg de aanwijzingen op van onze collega’s. 

Ja, op het parkeerterrein naast de hoofdingang beschikken we over 24 laadpalen waar tegelijkertijd 48 auto’s kunnen laden op basis van beschikbaarheid. Er wordt € 0,40 cent per kWh in rekening gebracht. U bent zelf verantwoordelijk voor uw eigen oplaadkabel en laadpas of -app. 

Ja, een gedeelte op ons parkeerterrein is ingericht voor gasten die slecht ter been zijn. Volg hiervoor de bordjes met de rolstoel. Een mindervalidenparkeerkaart op deze parkeerplekken is wenselijk, maar niet verplicht. Voor het uitrijden heeft u een parkeerkaart nodig.

Vlakbij de hoofdingang zijn onbewaakte fietsenrekken aanwezig. Voor motoren zijn er speciale parkeerplekken op het parkeerterrein.

Een parkeerkaart kunt u aan de kassa, in de Parkwinkel of via de website aanschaffen. Deze kost € 8,50 per parkeerkaart. 

Komt u met de auto, camper, motor of dergelijk voertuig? Dan heeft u een parkeerkaart nodig bij het verlaten van de parkeerplaats. Ook met een mindervalidenkaart heeft u een parkeerkaart nodig.

Nee, helaas niet. Huisdieren (honden, katten, vogels, etc.) kunnen ziektes onder de dieren van Burgers' Zoo verspreiden en ook andersom. Hierom zijn huisdieren niet toegestaan.

Wij maken een uitzondering voor speciaal getrainde hulphonden. Vooraf overleg met de receptie via 026 - 44 24 534 of receptie@burgerszoo.nl is hiervoor vereist.