Werken bij Burgers' Zoo

Dompel je onder in verwondering en geef het door aan anderen. Hier ben je van betekenis. Hier draag je bij aan een groter doel, natuurbehoud, in welke rol dan ook. Je gaat daarvoor graag naar je werk en je beleeft elke dag weer iets bijzonders. Maak deel uit van onze betekenisvolle missie en leer. Elke dag weer.

vacatures

Merchandise

1

Kantoor & overig

1

Achter het dierenpark staat een professionele organisatie. Lijkt het je wat om in een hecht team te werken en in een bijzondere werkomgeving? Zet je dan achter de schermen in bij één van onze afdelingen.

Horeca

4

Heb jij oog voor gastvrijheid en sta jij graag in contact met mensen? Op de afdeling Horeca zet jij je met het team in om bezoekers een hele bijzondere dag te bezorgen!

Stages

4

Burgers' Zoo is op zeer uiteenlopende gebieden een prachtig stage-adres om praktijkervaring op te doen en de theorie met de praktijk te verbinden.

Vrijwilligers

2

Als educatieve vrijwilliger vervul je een belangrijke rol bij het informeren van onze bezoekers over dieren en planten. Het Citizen Science team buigt zich over urgente onderzoeksvragen op gebied van gedragsonderzoek.

Samen voor natuurbehoud

Samen voor natuurbehoud

Werken bij Burgers’ Zoo. Een bijzondere en unieke werkplek op voorhand. In een tijd waar mensen steeds kritischer en mondiger zijn, weten we dat onze rol van toegevoegde waarde moet zijn voor de samenleving. Die toegevoegde waarde is al meer dan 110 jaar ons uitgangspunt geweest. Passend bij de tijdgeest. Met hart en ziel zijn we doorlopend bezig om mensen te verwonderen, te inspireren en hen een dieper besef te geven van de natuur om ons heen.

 

Werken op een unieke locatie

Werken op een unieke locatie

Burgers’ Zoo is een bijzondere plek. Werk en natuur. Mens en dier. Zakelijk en in vrije tijd. Hier komt alles bij elkaar. Een bron van inspiratie voor onszelf én onze bezoekers. Want onze werkplek ís ons werk en dat vinden we gaaf. Die trots stralen we uit naar onze bezoekers. Mensen die een dagje uit hebben of die een evenement beleven. Wij willen hen graag in verwondering brengen. Dat vraagt om goede sociale vaardigheden en om bezieling bij onze medewerkers. Bezieling door onze overtuiging van natuurbehoud en de motivatie om juist dat over te brengen. Op onze unieke locatie komen veel beroepsgroepen samen: Dierverzorging, Receptie, Horeca, Marketing, Groenverzorging, Techniek, Schoonmaak, noem maar op. In ons park vind je een enorme diversiteit aan vakmensen, diersoorten, groen en bezoekers. 

 

Welkom in de familie

Welkom in de familie

Hier werk je bij een familiebedrijf. Een bedrijf dat zelfstandig is. Waar de directie jou bij naam kent en begroet. Werken doen we samen en het is hard werken voor een beter natuurbehoud. Wij helpen je verder te groeien in je werk. Door training, door begeleiding. Soms gooien we je ook in diepe, maar verzuipen laten we je zeker niet. Het is een warm bad. Je treft betrokken, gepassioneerde en loyale collega’s. Je bent onderdeel van een groter geheel. Welkom in de familie. 

Collega's aan het woord

Aandacht voor elkaar

"Ik vind het heel fijn dat ik geen nummertje ben. Voordat ik hier kwam werken had ik dat wel gedacht, omdat het een groot bedrijf is, je hebt heel veel collega's. Maar nu ik hier een tijdje werk is mijn beeld helemaal omgeslagen en heb ik dat gevoel helemaal niet. Ik krijg ook persoonlijke aandacht van mijn leidinggevenden. Zowel van Alex en Bertine, maar ook van collega's. Iedereen staat open voor een praatje, dat maakt Burgers' Zoo wel echt leuk."

Floor, medewerker bediening

Onverwachts

"Ik ben supervisor horeca, dat wil zeggen dat ik zorg dat alle poppetjes op de juiste plekken staan.

Mensen verwachten het niet dat als je een dierenpark bezoekt dat de service en de horeca dan van best wel goede kwaliteit zijn. Die glimlach van mensen, omdat ze het niet verwachten, die is heel erg leuk."

Rowan, supervisor horeca

Ik krijg veel vertrouwen

"De werksfeer is heel erg goed. We komen lachend naar werk, en we gaan lachend weer naar huis. We hebben veel voor elkaar over.

Wat ik fijn vind aan werken bij Burgers' Zoo is dat ik heel veel vrijheid heb in de manier waarop ik werk. Ik krijg heel veel vertrouwen van Alex, Bertine en mijn manager, waardoor ik zelf alleen maar beter word."

Gino, medewerker serviceteam